top of page

Åpen søknad - Nord Universitet - NOR000EM

 

EY er en ledende aktør innen revisjon, rådgivning, skatt og avgift, forretningsjus og transaksjonstjenester. Våre prosjekter, kunder og kollegaer kommer fra hele verden og fra alle bransjer, og vårt omfattende tjenestetilbud betyr at vi kan tilby deg varierte karriere- og læringsmuligheter. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi mener at mangfold gjør oss sterkere. Vi verdsetter derfor ideer fra alle kollegaer – fra intern til partner. Slik kan vi levere bedre tjenester til kundene våre og sette preg på samfunnet. Selv om vi jobber i team, så er individuell utvikling kjernen i vår kultur. Fra global mobilitet til innovativ opplæring – vi tilbyr muligheter for at du skal forbedre din faglige og personlige kompetanse i et motiverende miljø.  
 

 

Revisjon | Assurance
 
Gjennom revisjonstjenestene våre kvalitetssikrer vi den økonomiske informasjonen som virksomheter gir til interessentene sine, og vi bidrar til å bygge tillit til kapitalmarkedene. Som revisor jobber du tett med ledelsen i virksomhetene med å gjennomgå prosesser og identifisere risiko med støtte i global metodikk og moderne verktøy. 
 

Hvilken bakgrunn ser vi etter?


• Master i økonomi og administrasjon
• Master i regnskap og revisjon
• Bachelor i revisjon


 

Assurance er representert på alle kontorene våre.
 

 

Søknadsfristen er fredag 22. september kl. 24:00.
  

Søknaden skal inkludere søknadsbrev, CV, karakterer fra videregående skole og høgskole/universitet. Dersom du ikke har fått karakterutskrift ved tidspunkt for søknadsfrist, er det tilstrekkelig med et skjermbilde av karakterene. Vi setter stor pris på at du legger ved en forklaring på karaktersystemet, dersom du er på utveksling eller tar hele graden din ved et utenlandsk universitet.

 

 

Det er ikke nødvendig å laste opp attester. Ufullstendige søknader vil ikke bli vurdert.

 

 

Skulle du ha noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Kristin Aamold på telefon 24 00 24 00 eller mail rekruttering@no.ey.com.
 

 

Vi ser frem til å motta din søknad!

bottom of page