top of page

KOMMENDE ARRANGEMENT

For øyeblikket ingen kommende arrangementer

NYTTÅRSGALLA

Hvert år arrangerer vi i HHS en nyttårsgalla i slutten av januar for å ferie året som har vært, tingene vi har oppnådd og alt vi har gjennomført i løpet av året.

FADDERPERIODEN

Fadderperioden er to uker fylt med mange forskjellige aktiviteter arrangert av Fadderstyret. De samarbeider med studentforeningene, undergruppene og Samfunnet for at nye studenter ved Nord Universitet skal få en fin start på studietiden.

KARRIEREDAGENE

Karrieredagene er Handelshøgskolens Studentforening Nords mest prestisjefylte arrangement, og arrangeres i september hvert år. Dette er en unik mulighet for studenter og næringslivet og knytte kontakt gjennom kule arrangement og kurs. 

Studentforeningenjobber målrettet for å legge til rette å styrke studentens relasjoner ut mot arbeidsmarkedet og skape attraktive arbeidstakere.

HHS har til formål å ivareta studentenes interesser faglig, sosialt og studentpolitisk. Derfor arrangerer studentforeningen store årlige arrangement som Karrieredagene og Handelhøgskoledagen, store sosiale begivenheter som fadderperioden, Nyttårsgalla, X-russefest, Skitur, veldedighetsbingo og krafttak mot kreft, og andre arrangementer som bedriftspresentasjoner og foredrag. 

bottom of page