top of page
Headder.png
Karrieredagene logo
HØST 2024
KONTAKT OSS

Karrieredagene er Handelshøgskolens Studentforening Nords mest prestisjefylte arrangement, og arrangeres i september hvert år. Dette er en unik mulighet for studenter og næringslivet og knytte kontakt gjennom kule arrangement og kurs. 

FÅ FART PÅ FREMTIDEN!

 

Som student får du som deltar på Karrieredagene en unik mulighet til å både orientere deg om næringslivet, men også komme i direkte kontakt med potensielle fremtidige arbeidsgivere. 

42137711_1977244385647431_4332576881502060544_o.jpg

"KD er en av de største arrangementene på skolen og veldig viktig for kontakt med næringslivet!"

- Student, 23

HVORFOR HA EN JOBB NÅR DU KAN HA EN KARRIERE?

 

Karrieredagene er årlig arrangement over en uke i september skapt for å danne en møtearena for næringslivet og studentene ved Nord universitet med fokus på å danne en karriere.

 

I løpet av denne uken vil det være et utvalg av verdifulle og inspirerende events som er rettet mot å skape en bedre inngang til arbeidslivet. Disse arrangementene er kjent for å være svært populære, hvor vi tradisjonelt har blant annet de svært lærerike kursene om Excel, Jobb-søknad og CV med erfarne aktører fra næringslivet. NB: uken er også varierende fra år til år, se på programmert for mer spesifikk informasjon.

 

Uken avsluttes med selve Karrieredagen som er knutepunktet, bestående av bedrift-stands med aktører fra næringslivet. Her kan man danne kontakt med relevante bedrifter innenfor din studieretning og få nyttig informasjon om eventuelle internships eller trainee-stillinger. Mellom minglingen byr også dagen på et utvalg lærerike og dyktige foredragsholdere.

 

Det hele avsluttes med et kvelds-arrangement, bestående av middag og underholdning. Her inviteres studenter og representanter fra næringslivet til en festaften.

Karrieredagene 2017

Karrieredagene 2018

Karrieredagene 2023

FOR DEG SOM BEDRIFT

Dere som deltakende bedrifter får muligheten til å øke synlighet, ved å komme i direkte kontakt med et stort utvalg av studentene ved Handelshøyskolen på Nord universitet. Her er studenter som studerer alt fra økonomi, global ledelse, og internasjonal markedsføring mm. Karrieredagene er en god mulighet til å skaffe dyktige studenter til internships og trainee-stillinger, eller finne potensielle fremtidige arbeidstakere

"Karrieredagen er en veldig fin mulighet til å komme i kontakt med studentene, og for oss som bedrift å kommunisere ut hva vi holder på med og våre verdier. Dagen har ført til flere nyansettelser hos oss og er alltid veldig hyggelig å være med på."

- BDO

KONTAKT OSS

Takk for din henvendelse!

Karrieredagene
Kontak Karrieredagsutvalget

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE:

BDO logo
Nord universitet logo

TIDLIGERE DELTAKERE:

PWC logo
EY logo
Ever logo
KPMG logo
Forsvaret logo
BI logo
Bodø Kommune logo
Intunor logo
Sparebank 1 Nord-Norge logo
bottom of page