top of page

JOBBPORTAL

Her vil vi kontinuerlig legge ut relevante stillinger til våre medlemmer.

4f49b87ebd6c6a0c5b8a169265054249.jpg

 

 

 

Nyutdannet 2024? KPMG er på jakt etter fremtidens revisorer i Bodø!

📍 Bodø

Oppstart: August 2024

 

Vi er på jakt etter revisorer som har lyst til å gjøre en forskjell. Vil du bidra til å sikre kvalitet og integritet i en verden i stadig endring? Bli revisor i KPMG!

Revisorhverdagen i KPMG er variert og uavhengig av om du jobber med små eiendomsselskaper eller globale børsnoterte konsern, bidrar du til å skape trygghet og tillit for selskapers eiere, kapitalmarkedet og det offentlige. Som revisor har du ansvar for å sjekke og bekrefte at den finansielle informasjonen til selskaper stemmer, og du bidrar slik til å både forebygge og avdekke økonomisk kriminalitet. Hos oss kan du jobbe med alt fra revisjon av årsregnskap, attestasjoner, bekreftelser og regnskapsrådgivning – og du vil jobbe tett på kolleger og virksomheter på tvers av landet.

Er du nysgjerrig, nøyaktig og glad i forstørrelsesglassemojien? Da tror vi du vil trives som revisor hos oss!

Søknadsfrist: 14. april

norgesverdensarv.png

 

 

 

Vil du være trainee i Norges Verdensarv?

📍 Flere steder

Oppstart: Se relevant stilling

 

Vil du være trainee i Norges Verdensarv? Verdensarvinger er traineeprogrammet for deg som vil utforske, forstå og formidle vår felles verdensarv. Traineeprogrammet er nå åpent for søknader!

I løpet av fire uker om sommeren får unge voksne sjansen til å bo og jobbe på et verdensarvsted. Traineene lever tett på hverandre og utforsker ett av Norges åtte verdensarvområder i fellesskap. Gjennom ekskursjoner, praktisk arbeid og sosiale happenings blir deltakerne godt kjent med verdensarven og hverandre.

Programmet er en unik mulighet for deg som vil få erfaring med å jobbe i team. I løpet av oppholdet skal du sammen med de andre traineene løse "Årets utfordring" – en problemstilling som dere får ved starten av oppholdet, og som dere til slutt skal presentere deres løsning på. Vi sørger for at dere får god veiledning og oppfølging underveis. Vi legger vekt på å sette sammen en gruppe med ulike bakgrunner, erfaringer og egenskaper som kan utfylle hverandre og gjøre hverandre gode.

Søknadsfrist: 2. april

FØLG MED FOR FLERE SPENNENDE STILLINGER!

bottom of page