top of page

tor. 13. feb.

|

Hemavan

Skitur til Hemavan

Endelig er neste års skitur spikra, HHS vil ha med deg på en langweekend i de svenske skoger, fylt med puddersnø, kanonføre og afterski!

Registration is Closed
See other events
Skitur til Hemavan
Skitur til Hemavan

Tid og sted

13. feb. 2020, 14:00 – 16. feb. 2020, 18:00

Hemavan, 920 66 Hemavan, Sverige

Om arrangementet

Vi har i år 106 billetter, og det er som vanlig første mann til mølla! Alle studenter ved Nord universitet, uavhengig av fakultet, er invitert.

I tradisjon tro, skal vi i år som i fjor bo på Hemavan Fjällcenter hvor det er gåavstand til alpinanlegg, butikker, systembolaget, restauranter m.m.

Avreise torsdag 13. februar og retur søndag 16. februar.

For kun 1100,- får du transport tur/retur og overnatting i tre netter inkludert. Du kan velge å betale hele billetten før jul, eller om du vil betale 550,- før jul og de resterende 550,- i januar. Dette blir da en bindene påmelding, og du står ansvarlig for å betale inn resterende beløp på 550,- over nyttår. Alternativt kan billetten selges, men da står du ansvarlig for at den som kjøper billetten betaler inn resterende beløp.

Billettene vil bli solgt ved HHS-kontoret (inngang A) TIRSDAG 26. NOVEMBER kl. 15.30, det vil kun være mulig å betale med kort. Ettersom vi bare har 106 billetter tilgjengelig, så vil det kun være mulighet for å kjøpe to billetter pr. person.

Da er det bare en ting å si; HENG DEG PÅ DA VELL!! Møt opp tidlig for å sikre deg billett til den feteste turen i løpet av våren. 26. november, BE THERE.

Dele dette arrangementet

bottom of page