top of page
8.png
Leder Næringlivsutvalget

Magnus Mæhle

nu@hhsnord.no

NÆRINGSLIVSUTVALGET

Næringslivsutvalget er det største og kanskje det viktigste utvalget i studentforeningen. Utvalget skal være studentforeningens kontakt ut mot næringslivet, legge til rette for bedriftspresentasjoner, og arrangere Karrieredagene og Nettvemrksdagen, to av de største studentarrangementene ved Nord Universitet i Bodø.

Utvalget har en leder, samt prosjektledere for henholdsvis Karrieredagene og Nettverksdagen, i tillegg til ordinære utvalgsmedlemmer.

I vår arrangementskalender finner du de kommende bedriftspresentasjonene.

Næringslivsutvalget gir deg en unik mulighet til å knytte kontakt ut mot næringslivet og andre studenter, samtidig som man får erfaring med å arrangere store arrangementer. Utvalgets mange og varierende arbeidsoppgaver byr på store muligheter til å tilegne seg kunnskap og utvikle personlige egenskaper. Næringslivsutvalget vil kunne gi et bidrag på CV’en som vil være verdifullt å ta med seg videre.

Dersom du liker å jobbe sammen med mennesker, har gjennomføringsevne og ønsker å bidra til å videreutvikle et av de mest spennende utvalgene i HHS – da er Næringslivsutvalget det rette valget for deg.

bottom of page